Accountmanager Leisure VakantieVeilingen.nl (B2B) - Ecommerce

Solliciteer nu

Accountmanager Leisure VakantieVeilingen.nl (B2B) - Ecommerce

FULL-TIME · AMSTERDAM

Wie ben jij?

Jij bent een commerciële dealmaker die goed is ingevoerd in de leisure (vrijetijds-) branche. Je weet leveranciers in deze branches proactief te benaderen en een commerciële win-win situatie te creëren voor Emesa en de leveranciers. Je werkt aan het opbouwen van een duurzame relatie met nieuwe leveranciers van leisure content zonder daarbij de commerciële korte termijn doelstellingen uit het oog te verliezen. Je gaat voor het benutten van kansen en bent target-gedreven, creatief, overtuigend en een echte netwerker.


Herken jij jezelf hierin en ben je nieuwsgierig naar deze functie? Lees dan snel verder! 

Wat ga je doen?

Als Accountmanager ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen van jouw accountportefeuille van leisurepartners en voor het creëren van new business (dealmaking!). Je brengt de markt in kaart, benadert accounts en prospects op proactieve en creatieve wijze en overtuigt ze op basis van hun behoefte van de voordelen die samenwerking met Emesa voor hen met zich meebrengt.

Om nieuwe contacten te leggen en het contact met zowel bestaande als nieuwe partners te onderhouden en optimaliseren, ben je veel onderweg. Consultative selling weet jij op de juiste momenten actief in te zetten en je creëert zo een commerciële win-win situatie voor zowel Emesa als onze partners. Van het eerste contact tot het succesvol sluiten van de deal en het bijbehorende (langere termijn) accountmanagement: jij bent verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces.

Vanuit jouw commerciële expertise werk je mee aan het opstellen van een helder accountplan, om van daaruit concrete targets te formuleren voor zowel korte als langere termijn.

Wat verwachten we van jou?

• HBO werk- en denkniveau
• 2 tot 5 jaar relevante werkervaring in een zelfstandige commerciële functie
• Aantoonbare affiniteit met de leisure branche
• Aantoonbare ervaring in account ontwikkeling
• Bewezen new business sales track record (B2B)
• Aantoonbare ervaring in dealmaking en consultative selling
• Ervaring met online media / e-commerce is een pré
• Je wordt sterk gedreven door het behalen van commerciële resultaten
• Je bent ondernemend en marktgericht en komt met creatieve oplossingen
• Je toont initiatief en bent overtuigend
• Je voelt je thuis in een snel veranderende omgeving 

Wat mag je van ons verwachten?

Wij hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Daar ben je bij Emesa primair zelf verantwoordelijk voor, maar met onze Emesa Academy, individuele trainingen en vele doorgroeimogelijkheden dragen we daar graag aan bij.

Wij geloven in teamspirit en samenwerking. Daar besteden we veel aandacht aan, ook als het niet direct ‘werk’ gerelateerd is. Geniet met je collega’s van de vrijdagmiddagborrels, feestjes én samen sporten.

Met de uitgebreide, gezonde lunch en de koffiebar beneden kom jij vol energie de werkdag door. Op vrijdagmiddag sluiten we de week af met een VrijMiBo.

Natuurlijk word je maandelijks beloond met een goed salaris en bouw je aan je toekomst door deelname aan onze pensioenregeling. Ook bieden we je een uitgebreide aanvullende verzekering op het gebied van arbeidsongeschiktheidsrisico’s.

Lijkt het je wat?

Wil jij ons team komen versterken en ga je samen met ons de uitdaging aan? Solliciteer dan direct via onderstaande button.

Voor meer informatie: check onze company website www.emesa.nl of onze labels www.vakantieveilingen.nl, www.vakantieveilingen.be, 
www.vavabid.be, www.vavabid.fr, www.actievandedag.nl en www.actievandedag.be

Onze communities

Jezelf ontwikkelen met diverse trainingen.

Lekker sporten met collega's.

Aan tafel met de CEO.

Luisteren naar inspirerende e-commerce sprekers.

Meewerken aan innovatieve e-commerce initiatieven.

Coole party's en borrels met je collega's.