Category Specialist e-commerce VakantieVeilingen.nl

Solliciteer nu

Category Specialist e-commerce Vakantieveilingen.nl

FULL-TIME · AMSTERDAM

Wie ben jij?

Jij bent commercieel ingesteld en hebt ervaring in een e-commerce omgeving. Je kan snel schakelen, bent analytisch ingesteld, werkt planmatig en vindt het leuk om in hoog tempo met veel partners te schakelen. In samenwerking met Partner Management & Marketing zie jij waar commerciële kansen liggen en weet deze te benutten. Communicatief vaardig, analytisch, overtuigend en klantgericht zijn termen waar jij jezelf in herkent. 

Ben je nieuwsgierig naar de functie van Category Specialist e-commerce? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Category Specialist ben je verantwoordelijk voor het beheren van jouw portfolio van B2B partners (in bijvoorbeeld Travel, Leisure of Media & Entertainment) en werk je samen met je team aan zo optimaal mogelijke veilingopbrengst. Je coördineert bestaande en nieuwe veilingen, plant veilingen in, monitort deze, analyseert de resultaten en zoekt continue naar verbeteringen.

In jouw rol ben je op de hoogte van trends in de markt en weet deze naar kansen in vraag en aanbodoptimalisatie te vertalen. Zowel individueel als in teamverband ben je verantwoordelijk voor het commercieel uitbreiden van toegewezen arrangementen. In samenwerking met Partner Management & Marketing werk je aan de uitvoering hiervan. Je rapporteert aan de Category Manager over de resultaten, kansen en aandachtspunten van jouw portfolio.

Wat verwachten we van jou?

• Een afgeronde WO of HBO opleiding, bij voorkeur in marketing, (commerciële) economie, Hotel- of Leisure Management
• 1-3 jaar commerciële werkervaring, al dan niet vanuit een stage of bijbaan
• Je beschikt over een uitstekend analytisch vermogen
• Jouw communicatieve vaardigheden zijn sterk ontwikkeld
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
• Affiniteit met e-commerce is een must
• Cijfermatig inzicht en kennis van MS Office (Excel) zijn vereist

Wat mag je van ons verwachten?

Wij hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Daar ben je bij Emesa primair zelf verantwoordelijk voor, maar met onze Emesa Academy, individuele trainingen en vele doorgroeimogelijkheden dragen we daar graag aan bij.

Wij geloven in teamspirit en samenwerking. Daar besteden we veel aandacht aan, ook als het niet direct ‘werk’ gerelateerd is. Geniet met je collega’s van de vrijdagmiddagborrels, feestjes én samen sporten.

Met de uitgebreide, gezonde lunch en de koffiebar beneden kom jij vol energie de werkdag door. Op vrijdagmiddag sluiten we de week af met een VrijMiBo.

Natuurlijk word je maandelijks beloond met een goed salaris en bouw je aan je toekomst door deelname aan onze pensioenregeling. Ook bieden we je een uitgebreide aanvullende verzekering op het gebied van arbeidsongeschiktheidsrisico’s.

Lijkt het je wat?

Wil jij ons team komen versterken en ga je samen met ons de uitdaging aan? Solliciteer dan direct via onderstaande button.

Voor meer informatie: check onze company website www.emesa.nl of onze labels www.vakantieveilingen.nl, www.vakantieveilingen.be, 
www.vavabid.be, www.vavabid.fr, www.actievandedag.nl en www.actievandedag.be

Onze communities

Jezelf ontwikkelen met diverse trainingen.

Lekker sporten met collega's.

Aan tafel met de CEO.

Luisteren naar inspirerende e-commerce sprekers.

Meewerken aan innovatieve e-commerce initiatieven.

Coole party's en borrels met je collega's.