Online Marketeer VakantieVeilingen.nl - Ecommerce

Solliciteer nu

Online Marketeer VakantieVeilingen.nl - Ecommerce

FULL-TIME · AMSTERDAM

Wie ben jij?

Jij bent een daadkrachtige, creatieve en resultaatgerichte Online Marketeer met een passie voor data en optimaliseren. Je weet alles van SEA en bent gewend om op basis van performance continue verbeteringen te identificeren en door te voeren. Met jouw creatieve ideeën weet je collega’s te inspireren en overtuigen van jouw visie. Daarnaast werk je graag in een team, ben je communicatief vaardig en ben je gewend om met targets te werken.

Herken jij jezelf hierin en ben je nieuwsgierig naar deze functie? Lees dan snel verder! 


Wat ga je doen?

Met online marketing ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van advertenties, met als doel het verhogen van het aantal bezoekers naar de website. Je plaats tekst, foto en videoadvertenties op Google, Facebook, Youtube, maar ook bijvoorbeeld Nu.nl. Met cijfermatige analyses zorg jij ervoor dat het online marketingbudget zo efficiënt mogelijk wordt ingezet binnen de verschillende online advertentiemogelijkheden. Je voert analyses uit, rapporteert en werkt verbeterpunten uit om de conversie van de advertenties te verhogen en de doelstellingen te behalen. Je ondersteunt het campagneteam met de doorvertaling van campagnes naar online advertenties.

Met al je werkzaamheden werk je met de beste tools uit de online marketing, zoals:

• Doubleclick (DS3, DBM, DCM)
• Google Analytics premium
• Google Adwords
• Facebook Ads
Relay42

Wat verwachten we van jou?

• Een afgeronde HBO of Universitaire opleiding
• Minimaal 1-3 jaar relevante werkervaring
• Sterk analytisch vermogen
• Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van zoekmachine marketing en je kunt dit vertalen naar de platformen van Emesa
• Ervaring met Doubleclick for Search is een pré
• Resultaat-en klant gericht en een communicatief vaardige gesprekspartner
• Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken 

Wat mag je van ons verwachten?

Wij hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Daar ben je bij Emesa primair zelf verantwoordelijk voor, maar met onze Emesa Academy, individuele trainingen en vele doorgroeimogelijkheden dragen we daar graag aan bij.

Wij geloven in teamspirit en samenwerking. Daar besteden we veel aandacht aan, ook als het niet direct ‘werk’ gerelateerd is. Geniet met je collega’s van de vrijdagmiddagborrels, feestjes én samen sporten.

Met de uitgebreide, gezonde lunch en de koffiebar beneden kom jij vol energie de werkdag door. Op vrijdagmiddag sluiten we de week af met een VrijMiBo.

Natuurlijk word je maandelijks beloond met een goed salaris en bouw je aan je toekomst door deelname aan onze pensioenregeling. Ook bieden we je een uitgebreide aanvullende verzekering op het gebied van arbeidsongeschiktheidsrisico’s.

Lijkt het je wat?

Wil jij ons team komen versterken en ga je samen met ons de uitdaging aan? Solliciteer dan direct via onderstaande button.

Voor meer informatie: check onze company website www.emesa.nl of onze labels www.vakantieveilingen.nl, www.vakantieveilingen.be, 
www.vavabid.be, www.vavabid.fr, www.actievandedag.nl en www.actievandedag.be

Onze communities

Jezelf ontwikkelen met diverse trainingen.

Lekker sporten met collega's.

Aan tafel met de CEO.

Luisteren naar inspirerende e-commerce sprekers.

Meewerken aan innovatieve e-commerce initiatieven.

Coole party's en borrels met je collega's.